Trabajando en el jardín

16 de marzo de 2012


Buf, se me han acumulado las flores del Flower Friday de Ari. Así que esta semana he estado trabajando mucho en el jardín, para ver si conseguía que salieran. Y sí, nacieron todas, menos el nenúfar que no me sale. Ehem. En fin.

Esta semana Ari nos propone mi flor favorita, el girasol. No voy a hacer uno, no, me voy a hacer un jardín entero. Los girasoles me ponen de buen humor, igual que las amapolas y los tulipanes. ¿Y a vosotros?

Pensamiento
Santolina
Áster
Margarita

Que disfrutéis del sol.

6 comentarios:

 1. ai nena de vegades em fa por lo que ens assemblem!!!

  a mi també m'encanten els gira-sols, les roselles i les tulipes!!! i moltes altres flors pero la veritat es que no m'havia adonat que aquestes transmeten energia i bon humor...

  i a mi també em va costar moooolt fer la d'aquesta setmana, però no li ho diguis a ningú, la vaig desfer com sopotocientas vegades... pero al final va sortir, oitant, ni que sigui en versió cosetespetites :-)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jajaja... és que les dues som estupendes i això s'ha de notar en els nostres gustos també :^)

   A mi també m'agraden molt els narcissos. N'he plantat i estic esperant que surtin, ja comencen a despuntar. En general les flors de colors vius em posen de molt bon humor, i on es posi un gira-sol...

   Ostres, amb el nenúfar no hi ha manera. Ho he intentat mil cops. A tu t'ha quedat molt bé, que ja he tafanejat... Jo no l'acabo d'entendre i he acabat per deixar-lo aquí en un raconet fins que l'Ari m'expliqui com es fan els clústers.

   Estic preparant una corona per la porta amb moltes d'aquestes floretes, a veure si ja la tinc per la setmana que ve.

   Eliminar
 2. Que maques les floretes, i les fotos!!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gràcies, guapa! Sort dels teus tutorials pel meu jardí ;^)

   Eliminar
 3. Quin jardí més xulo t'estàs fent. A veure si intento fer alguna ara que estic aprenent ganxet!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Prova-ho, perquè són projectes xulos i rapidets, i això sempre aixeca la moral... de seguida les tindràs acabades, llestes per muntar alguna decoració primaveral.

   Eliminar

¡Cuéntanos algo!